Lees verder
Vorige week lieten we al weten dat de NVLF dit jaar weer een communicatietoolkit beschikbaar stelt om op en rond de Dag van de Logopedie ons vak onder de aandacht te brengen. Deze toolkit is inmiddels aangevuld. Maar er is meer: vanaf aanstaande vrijdag is er een week lang (t/m 6 maart) aandacht voor logopedie op 16 digitale schermen onder andere langs snelwegen én op de Coolsingel in Rotterdam.

Op deze manier hopen we meer dan vijf miljoen passanten bewust te maken van de veelzijdigheid van het vak logopedie. De afbeelding die getoond  wordt zie je hiernaast. Deze is gebaseerd op de poster ‘Logopedie helpt!’. Omdat het de laatste ruimte op de digitale schermen was, kreeg de NVLF deze advertentiemogelijkheid tegen een speciaal (heel vriendelijk) tarief aangeboden.

Maak een foto!
Kom jij een van de digitale borden tegen? Maak dan een foto en deel deze met ons zodat we achteraf een mooie collage kunnen maken. Doe dit natuurlijk niet als je achter het stuur zit, vraag het dan even aan je bijrijder. Je vindt de schermen op de volgende locaties:

A1 Hengelo (rijrichting Oldenzaal)
A1 Rijssen (rijrichting Amersfoort/Almelo)
A5 Amsterdam (rijrichting Hoofddorp/Amsterdam)
A28 Staphorst (rijrichting Groningen)
A28 Assen (rijrichting Groningen)
A32 Heerenveen (rijrichting Leeuwarden/Joure/Groningen)
A59 Oosterhout (rijrichting ’s-Hertogenbosch)
A2 Randweg ‘s-Hertogenbosch – Vught (zijde Noord)
A15 Randweg Spijkenisse (Hartelweg)
Den Oever (N99)
Rotterdam (Coolsingel)
Scheveningen (Palace Promenade G. Deynootweg 1 en 2)
Veenendaal (Cityscreens Hoofdstraat)
Zaanstad (Rijrichting Amsterdam)
A15 Rotterdam (Charlois)

Toolkit aangevuld
Vorige week meldden we dat de toolkit nog niet helemaal compleet was. Inmiddels is het achtergrondartikel ‘TOS en Leren lezen’ van Ellen Gerrits te downloaden. De afbeeldingen t.b.v. sociale media en poster worden woensdag 26 februari toegevoegd.

Je vindt de communicatietoolkit op https://www.nvlf.nl/dagvandelogopedie.

Herinnering: #logopediehelpt trending
We willen op 6 maart proberen de hashtag #logopediehelpt trending te maken op Twitter in Nederland. Daarvoor willen we jullie vragen op vrijdag 6 maart tussen 9.00 en 11.00 uur een tweet te sturen waarin je #logopediehelpt gebruikt. Geen ervaren twitteraar of gebrek aan inspiratie? Dan vind je in de toolkit  ook een voorbeeldtweet die je kunt gebruiken.