Log in
Vorige week lieten we al weten dat de NVLF dit jaar weer een communicatietoolkit beschikbaar stelt om op en rond de Dag van de Logopedie ons vak onder de aandacht te brengen. Deze toolkit is inmiddels aangevuld. Maar er is meer: vanaf aanstaande vrijdag is er een week lang (t/m 6 maart) aandacht voor logopedie op 16 digitale schermen onder andere langs snelwegen én op de Coolsingel in Rotterdam.

Op deze manier hopen we meer dan vijf miljoen passanten bewust te maken van de veelzijdigheid van het vak logopedie. De afbeelding die getoond  wordt zie je hiernaast. Deze is gebaseerd op de poster ‘Logopedie helpt!’. Omdat het de laatste ruimte op de digitale schermen was, kreeg de NVLF deze advertentiemogelijkheid tegen een speciaal (heel vriendelijk) tarief aangeboden.

Maak een foto!
Kom jij een van de digitale borden tegen? Maak dan een foto en deel deze met ons zodat we achteraf een mooie collage kunnen maken. Doe dit natuurlijk niet als je achter het stuur zit, vraag het dan even aan je bijrijder. Je vindt de schermen op de volgende locaties:

A1 Hengelo (rijrichting Oldenzaal)
A1 Rijssen (rijrichting Amersfoort/Almelo)
A5 Amsterdam (rijrichting Hoofddorp/Amsterdam)
A28 Staphorst (rijrichting Groningen)
A28 Assen (rijrichting Groningen)
A32 Heerenveen (rijrichting Leeuwarden/Joure/Groningen)
A59 Oosterhout (rijrichting ’s-Hertogenbosch)
A2 Randweg ‘s-Hertogenbosch – Vught (zijde Noord)
A15 Randweg Spijkenisse (Hartelweg)
Den Oever (N99)
Rotterdam (Coolsingel)