Lees verder

Het NVLF-bestuur en -bureau zijn op zoek naar nieuwe leden voor de klankbordgroepen voor de werkvelden onderwijs en gezondheidszorg. Zou jij actualiteiten uit jouw werkveld en jouw praktijkervaringen en ideeën willen delen met het bestuur en het bureau van de NVLF? Meld je dan aan!

De NVLF kent sinds 2017 een klankbordgroep, die is opgedeeld in drie subgroepen: één voor het werkveld Gezondheidszorg, één voor Onderwijs en één voor de Vrije Vestiging. In de groepen voor onderwijs en gezondheidszorg is ruimte voor nieuwe leden. De klankbordgroep voor de vrije vestiging is compleet.

Praktische informatie 
De klankbordgroepen, die bestaan uit maximaal 12 leden per werkveld, komen twee keer per jaar bij elkaar, samen met een afvaardiging van het NVLF bestuur en het NVLF bureau. In 2022 is dat op donderdag 19 mei en op dinsdag 22 november, uiteraard in de avonduren. Voor deze bijeenkomsten is de onkostenvergoeding van de NVLF van toepassing. Meer informatie vind je op https://www.nvlf.nl/kennis/klankbordgroepen/ en in de spelregels van de klankbordgroepen.

Interesse?
We zien jouw reactie graag tegemoet! Neem voor meer informatie contact op met verenigingsmanager Boudewijn de Ridder via 06-45 182 852. Of mail jouw reactie met motivatie naar b.deridder@nvlf.nl.