Lees verder

De NVLF is op zoek naar nieuwe leden voor de verschillende klankbordgroepen. Zou jij actualiteiten uit jouw werkveld en jouw praktijkervaringen en ideeën willen delen met de NVLF? Meld je dan aan!

De NVLF kent sinds 2017 klankbordgroepen. Er zijn drie groepen: één voor het werkveld Gezondheidszorg, één voor Onderwijs en één voor de Vrije Vestiging. In alle drie de groepen is per 1 juli 2021 ruimte voor nieuwe leden.

Praktische informatie 
De klankbordgroepen, die bestaan uit maximaal 12 leden per werkveld, komen twee keer per jaar bij elkaar (in mei en november), samen met een afvaardiging van het NVLF bestuur en het bureau. Dat gebeurt uiteraard in de avonduren. Voor deze bijeenkomsten is de onkostenvergoeding van de NVLF van toepassing. Meer informatie vind je op https://www.nvlf.nl/kennis/klankbordgroepen/ en in de spelregels van de klankbordgroepen.

Interesse?
We zien jouw reactie graag tegemoet! Neem voor meer informatie contact op met verenigingsmanager Boudewijn de Ridder via 06-45 182 852. Of mail jouw reactie met motivatie naar b.deridder@nvlf.nl.