Lees verder

Het is nog niet zover, maar zet het nu alvast in je agenda! Op 25 november is, de hele dag, het NVLF Jaarcongres. Een kruis door alle andere afspraken, want dit wil je niet missen. We zetten de succesvolle en door deelnemers zeer gewaardeerde formule van de afgelopen twee jaar voort. Een online congres met inhoudelijke en plenaire sessies, een spreker van buiten, de uitreiking van de Innovatieprijs en online ontmoetingsmogelijkheden met collega’s en leveranciers.

Eén dag helemaal in het teken van logopedie. Met aandacht voor alle aspecten van de beroepsuitoefening. Over persoonlijke ontwikkeling en de jongste trends in het vakgebied, er is ook ruimte om online collega’s te ontmoeten en met elkaar over thema’s van gedachten te wisselen. Je steekt er dingen op die je helpen bij het werk van alledag. Het programma krijgt dit jaar een speciale studentenlijn, met tips voor sessies die voor hen het meest relevant zijn.

Kortom, ook dit jaar is het NVLF Jaarcongres dé gelegenheid om je een hele dag te laten inspireren en nieuwe ideeën op te doen.

Feestelijk tintje
De NVLF viert haar 95-jarig bestaan, nog maar één lustrum verwijderd van het eeuwfeest. We blikken terug, maar zeker ook vooruit. We bouwen voort op het verleden met nieuwe inzichten en mogelijkheden. Zo kunnen we cliënten en patiënten ook in de toekomst helpen en begeleiden.

Het thema van het jaarcongres 2022 is Lang Leve(n) Logopedie. Dat is niet alleen vanwege het 95-jarig bestaan, maar ook om de betekenis van het vakgebied uit te dragen. En om te onderstrepen dat de logopedist mensen in iedere levensfase ondersteunt en adviseert. Bovendien maken we duidelijk dat het belangrijk is je een leven lang te blijven ontwikkelen.

Inhoud
De NVLF is dé beroeps-belangenvereniging van en voor logopedie en logopedisten. Daarom biedt het jaarcongres:

  • mogelijkheden om je kennis te vergroten en te verbreden
  • inzicht in de ontwikkelingen in de logopedie en zorg in het algemeen
  • kansen om online collega’s te ontmoeten
  • een uitgelezen mogelijkheid voor profilering van de waarde van logopedie

Blijf ons volgen

We zijn volop bezig met de precieze inhoud en opzet van het congres. Volg komende maanden de berichtgeving over het programma. Via www.langlevenlogopedie.nl, de NVLF-nieuwsbrief, het Tijdschrift voor Logopedie en onze sociale media houden we je op de hoogte. Half september sturen wij jullie een persoonlijke uitnodiging per mail.

Zet voor nu alvast 25 november in je agenda!