Log in
In opdracht van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) voert onderzoeksbureau Significant dit jaar voor het eerst een landelijke benchmark uit voor logopedie.

Deelname aan deze benchmark is opgenomen in de voorwaarden van enkele zorgverzekeraars, zoals CZ en Caresq.  Klik hier voor een overzicht van de voorwaarden die zorgverzekeraars aan de uitvoering PREM hebben gesteld. Indien je met deze zorgverzekeraars een overeenkomst bent aangegaan, ben je contractueel verplicht deel te nemen aan de Landelijke Benchmark Logopedie.

Heb je geen overeenkomst met deze zorgverzekeraars? Dan ben je contractueel niet verplicht om gegevens door te leveren t.b.v. de Landelijke Benchmark Logopedie. Door toch deel te nemen kun je bijdragen aan het inzichtelijk maken van de kwaliteit van de paramedische zorg. De uitkomsten van de meting geven namelijk informatie over de door patiënten ervaren kwaliteit van zorg tijdens een logopediebehandeling.

Na afronding van de Landelijke Benchmark ontvang je een persoonlijke rapportage. Deze rapportage bestaat uit een vergelijking van de scores van jouw praktijk ten opzichte van de landelijke scores van