Log in
We hebben op de eerste aanvragen voor de gegevenscontroles al veel reacties ontvangen, bedankt daarvoor! We zijn er bijna, we hebben enkel nog een controle nodig van de actuele werkgegevens. Deze week ontvang je een uitnodiging om de werkgegevens te controleren. Per werkverband ontvang je één mailbericht.
Redactie

Waarom is dit belangrijk?

Actuele persoons- en werkgegevens van onze leden zijn belangrijk, onder andere om gerichte informatie te sturen. Bijvoorbeeld over het resultaat van cao onderhandelingen, een reorganisatie in jouw instelling of om erop te wijzen dat een deel van de contributie met jouw werkgever te verrekenen is.

BRIN nummer

Als je in het onderwijs werkt is het handig dat de NVLF het BRIN nummer van de school kent, zodat wij gerichte informatie kunnen sturen als er bijvoorbeeld sprake is van een reorganisatie of een fusie. Werk je op meerdere locaties? Geef dan ook meerdere BRIN nummers aan ons door.

Hou je mailbox dus in de gaten! Deze week ontvang je per mail de uitnodiging om jouw gegevens te controleren en te actualiseren.