Lees verder
Aanstaande vrijdag is het eindelijk zo ver: het NVLF Jaarcongres 2019. De afgelopen weken hebben jullie je in groten getale aangemeld. Het belooft daarom weer een prachtig congres te worden.
Redactie
Alle deelnemers krijgen een dezer dagen de e-ticket per mail. Deze kun je op je telefoon bij de registratiebalie laten scannen. Let op door het scannen van de QR-code op je e-ticket worden ook automatisch de accreditatiepunten verwerkt. Geen e-ticket scannen betekent dus geen punten. Heb je je na 4 november aangemeld, dan ontvang je geen e-ticket meer. Meld je bij de registratiebalie om je toegangsbadge te ontvangen.
Met het e-ticket krijg je een de link naar de congresapp. In deze app staat allerlei interessante informatie over het programma, het beursplein en de vereniging. Met deze app kun je ook een stem uitbrengen voor de verkiezing van de Logopedie Innovatieprijs tijdens het plenaire gedeelte. We raden je aan om de app vooraf op je telefoon te zetten. In de app staat uitgelegd hoe je dat moet doen, zie ‘Appinstructie’ op de tweede menupagina.
Tijdens het congres wordt voor een heerlijk lunchbuffet gezorgd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allerlei dieetwensen. De ingrediënten staan duidelijk aangegeven, zodat je precies weet wat je eet. Als je meer specifieke dieetwensen hebt aangegeven, meld dit dan bij een van de NBC-cateringmedewerkers.
De inschrijvingstermijn is vorige week verstreken, dat maakt het niet meer mogelijk om van lezing of workshop te wisselen. We willen ook iedereen op het hart drukken tijdens het congres niet af te wijken van je persoonlijke programma.
Heb jij je nog niet voor het congres aangemeld en wil je wel komen? Kijk dan hier welke workshops er nog beschikbaar zijn en mail je keus naar logopedie@nvlf.nl.