Lees verder

Het NVLF-bestuur en -bureau zijn op zoek naar nieuwe leden voor de verschillende klankbordgroepen. Zou jij actualiteiten uit jouw werkveld en jouw praktijkervaringen en ideeën willen delen met het bestuur en het bureau van de NVLF? Meld je dan aan!

Er zijn drie groepen: een voor het werkveld Gezondheidszorg, een voor Onderwijs en een voor de Vrije Vestiging. In alle drie de groepen is ruimte voor nieuwe leden. Laat je dus horen en sluit je aan!

Interesse?
We zien jouw reactie graag tegemoet! Neem voor meer informatie contact op met verenigingsmanager Boudewijn de Ridder via 06-45 182 852. Of mail jouw reactie met motivatie naar b.deridder@nvlf.nl.

Praktische informatie
De klankbordgroepen, die bestaan uit maximaal 12 leden per werkveld, komen twee keer per jaar bij elkaar (in mei en november), samen met een afvaardiging van het NVLF bestuur en het NVLF bureau. Dat gebeurt uiteraard in de avonduren. Voor deze bijeenkomsten is de onkostenvergoeding van de NVLF van toepassing. Meer informatie vind je op https://www.nvlf.nl/kennis/klankbordgroepen/ en in de spelregels van de klankbordgroepen.