Log in
Vanavond (dinsdag 24 maart) van 19.00 tot 20.00 uur, organiseert de NVLF een online informatiebijeenkomst over de uitkomsten van het kostenonderzoek. Via YouTube zullen onderzoeksbureau Gupta en de NVLF het rapport toelichten, jullie vragen beantwoorden en naar jullie mening over een aantal stellingen vragen.

Op www.nvlf.nl/kostenonderzoek2020 vind je vanaf een half uur van tevoren (dus vanaf 18.30 uur) in het blauwe blok aan de rechterkant een link naar de livestream op YouTube.

Vragen
Omdat er waarschijnlijk veel vragen zijn over het kostenonderzoek, hebben we jullie gevraagd vragen in te sturen. Tijdens de informatiebijeenkomst beantwoorden we enkele vragen. De meest gestelde vragen en antwoorden worden op deze pagina gebundeld. De eerste vragen staat nu al online. Om te voorkomen dat we steeds dezelfde vragen beantwoorden, zullen we geen individuele vragen per mail beantwoorden, maar verwijzen naar de meest gestelde vragen op de website en video van de bijeenkomst.

Stellingen
Tijdens de bijeenkomst vragen we jullie mening over een aantal stellingen. Je kunt hierop reageren via ‘Mentimeter’. Dit werkt het beste door op je smartphone naar