Log in
Vorige week dinsdag vond de online bijeenkomst over de uitkomsten van het kostenonderzoek plaats. Heb je hem gemist, dan kun je hem nu terugkijken via onze website. Lees hier de reactie van de NVLF op de eerste vragen en reacties van leden op de uitkomsten van het onderzoek.

Terugkijken
Heb je de online bijeenkomst niet rechtstreeks kunnen volgen? Je kunt de verschillende onderdelen van de sessie terugkijken via www.nvlf.nl/kostenonderzoek2020 (in het blauwe blok aan de rechterkant).

Reactie NVLF
Graag willen wij een eerste reactie geven op de vragen en opmerkingen die via verschillende media (zoals Google forms, Facebook en de live chat van YouTube) zijn binnengekomen bij het bureau naar aanleiding van onze online-bijeenkomst van dinsdagavond 24 maart over de uitkomsten van het Kostenonderzoek Paramedische Zorg.

Onvrede
Een groep deelnemers van dinsdagavond voelde zich niet erkend en niet gehoord. Wij begrijpen dat het kostenonderzoek niet de uitkomsten geeft die de leden hadden verwacht.

Het doel van het kostenonderzoek is inzicht verschaffen in de kostprijzen en betaalbaarheid van de zorg in basis- en aanvullende verzekering voor de paramedische beroepsgroepen, waaronder logopedie. Op basis van 67 door logopedisten ingevulde vragenlijsten zijn representatieve data over de