Lees verder

De workshops van de derde KKB Kennissessie zijn nog twee dagen beschikbaar. De workshops ‘Zakelijk tekenen’ en ‘SMART in de logopedie’ zijn nog tot en met donderdag 30 september te bekijken. 

In plaats van één KKB Kennisdag worden dit jaar vier kortere online bijeenkomsten georganiseerd voor de KKB’ers. Omdat de workshops natuurlijk ook interessant en inspirerend kunnen zijn voor niet-KKB’ers, is besloten deze tegen een kleine vergoeding ook beschikbaar te stellen aan de andere leden van de NVLF.  
 
De workshops 

Hoeveel ongelezen memo’s, rapporten en strategische jaarplannen heb jij ergens diep in een mapje weggestopt? Maak je jaar na jaar op dezelfde manier jaarplannen/notulen/actielijsten? Hoeveel van jouw eigen ideeën zijn nooit verder gekomen dan iemands mailbox of een keer aangestipt tijdens een rondvraag, zonder dat er ooit iets mee is gebeurd? Heb je behoefte aan een creatievere manier om processen, plannen en ideeën in beeld te brengen? Ben je nieuwsgierig naar hoe dat anders zou kunnen?  

Tijdens deze visuele sessie met Marlon Doomen van het Huis van Verbeelding ga je aan de slag met creatieve werkvormen die je kunt inzetten om op een eenvoudige wijze processen helder, ideeën tastbaar en resultaten direct zichtbaar te maken. 

Klik hier om de workshop ‘Zakelijk tekenen’ te volgen.  
Download hier de afbeeldingen die in deze workshop aan bod komen. 

In deze workshop speciaal voor KKB’ers gaan Ineke de Groot en Maartje Oosterwijk, auteurs van het boek SMART in de logopedie, in op het toepassen van SMART op het stellen van doelen in jaarplannen van kwaliteitskringen. Er wordt ingezoomd op de verschillende onderdelen van het SMART-principe ten behoeve van jaarplannen, waardoor je handvatten krijgt voor het formuleren van doelen. Op basis van de reacties op de vooraf rondgestuurde vragenlijst geven Ineke en Maartje bij de verschillende elementen van SMART voorbeelden en suggesties hoe dit makkelijker, vlotter en minder tijdrovend wordt.

Klik hier om de workshop ‘SMART in de logopedie’ te volgen. 
Download hier de presentatie van deze workshop. 

Je kunt deze workshops tot en met donderdag 30 september bekijken. 

KKB’ers let op! 

Jullie hebben een mail ontvangen met de links voor het volgen van deze workshops speciaal voor KKB’ers. 

Accreditatie  

De accreditatie is goedgekeurd. Voor beide workshops ontvang je 1,5 punt.  Dat betekent dat je voor de derde KKB kennissessie in totaal 3 punten kunt verdienen. 

Let op: om deze punten toegekend te krijgen is het van belang dat je je KP-nummer invult aan het begin van de workshop. De punten worden na 1 oktober zo snel mogelijk bijgeschreven. 

Kosten 

Het terugkijken van de keynote en workshops kost leden van de NVLF 5,00 euro per sessie. Voor 10,00 euro kan je dus beide workshops van de derde KKB Kennissessie terugkijken en in totaal 3 KP-punten verdienen.