Log in
Heb jij je al aangemeld voor de KKB Kennisdag op zaterdag 8 februari? Wij geven je vijf redenen om te komen. Let op: aanmelden kan nog tot en met 30 januari.
  1. Laat je inspireren door twee van de maar liefst negen workshops waar je uit kunt kiezen én de keynote ‘Luisteren is een vak’ van Corine Jansen. Je verdient 4 punten met het bijwonen van de KKB Kennisdag.
  2. Vragen of zaken waar je tegenaan loopt? In de lunchpauze kun je deze voorleggen aan de NVLF of natuurlijk aan een van je collega-kringbegeleiders. Er is die dag volop gelegenheid kennis en ervaringen uit te wisselen.
  3. De NVLF geeft een preview van het digitale platform dat zij later dit jaar lanceert. We laten zien wat je kunt verwachten.
  4. Voor het eerst zijn ook kringleden, als introducé van hun kkb’er, van harte welkom de verschillende onderdelen, inclusief de workshops, van de dag bij te wonen.
  5. De locatie, het Van der Valk Hotel in Veenendaal, is goed bereikbaar met de auto én openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren bij het hotel en vanaf NS-station Veenendaal – De