Lees verder
De keynotespreker voor het Zomertoer Logopedie Evenement is bekend! Egge van der Poel is een veelgevraagd spreker en loopt al flink wat jaren mee als adviseur in de zorg. Hij zal tijdens het online plenaire deel van het evenement een presentatie houden over zorginnovatie. Van der Poel gebruikt zijn achtergrond als data scientist om ons uit te leggen waarom we niet meer alleen moeten kijken naar protocollen en de ervaring uit de eigen praktijk, maar door slimme digitalisering wereldwijd, kennis en ervaring kunnen bundelen. Door te leren van iedere vorige patiënt kunnen we zorg veel beter, accurater en slimmer maken.
Egge van de Poel

Heb jij je al aangemeld voor het Zomertoer Logopedie Evenement?
Je bent op 20 september om 17.00 uur van harte welkom op de hogeschool bij jou in de buurt. In totaal nemen acht hogeschoollocaties deel aan het evenement. Na het programma op locatie schuif je aan voor een interactief online plenair programma. Het wordt een hele gevarieerde avond met uitdagende formule.  En eindelijk weer eens de mogelijkheid je collega’s gewoon te spreken. Dat wil je niet missen.

Ontmoet collega’s en studenten logopedie weer eens in het echt
Online bijeenkomsten hebben ons de afgelopen periode veel voordelen laten zien, maar als er iets was wat jullie (en het bureau en bestuur van de NVLF) misten was het netwerken met collega’s. Dat bleek uit vrijwel alle evaluaties. Via een beeldscherm stap je immers toch minder makkelijk op iemand af!

Hier geeft de NVLF graag gehoor aan en daarom organiseren we voor het eerst in bijna tweeëneenhalf jaar weer een fysieke bijeenkomst. Het is de enige dit najaar, want omdat we niet weten wat het Coronavirus dit najaar gaat doen, is het NVLF jaarcongres opnieuw online.

Thema: De toekomst van logopedie
Het thema dit jaar is: De Toekomst van logopedie. Een recent NVLF-ledenonderzoek leert dat leden zeer betrokken zijn bij de toekomst van logopedie. Ze zijn daarover niet altijd zorgeloos. Alle reden om het met elkaar te hebben over de inhoud van die toekomst.

Accreditatie
De bijeenkomst is door het Kwaliteitsregister Paramedici geaccrediteerd met 3 punten. Een extra reden om je snel aan te melden voor deze bijzondere editie van de Zomertoer.

Meer informatie over het programma en/of aanmelden
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De accreditatie is goedgekeurd voor 3 punten. Kijk op www.nvlf.nl/zomertoer2022 voor meer informatie over het programma per hogeschool en/of om je direct aanmelden.