Log in
Centrum Werk Gezondheid is voor het project ‘COVID-19 verandert werk’ op zoek naar organisaties die op inspirerende wijze omgaan met de gevolgen van COVID-19 voor hun medewerkers in het algemeen en voor medewerkers met een chronische aandoening in het bijzonder.

Het centrum hoopt organisaties op het spoor te komen die innovatieve coronamaatregelen hebben getroffen. Dit kunnen bedrijven zijn in binnen- en buitenland. Ook initiatieven die nog in de startblokken staan of mislukt zijn hebben de interesse.

 

Bij innovatieve coronamaatregelen kun je denken aan zaken die ervoor zorgen dat medewerkers met een chronische aandoening zo goed als mogelijk aan het werk kunnen blijven in coronatijd. Deze maatregelen kunnen natuurlijk ook gunstig zijn voor andere medewerkers.

 

Het Centrum Werk Gezondheid stelt  het zeer op prijs als je hen in contact wilt brengen met een of meer organisaties die, volgens jou, interessante coronamaatregelen hebben getroffen. Zij kunnen via deze link rechtstreeks naar de inventarisatie (7 vragen, ±10 minuten invultijd). Je kunt de vragenlijst tot en met 31 mei in te vullen.

 

Op de website https://workcovid19.eu/vragenlijst/ vind je meer informatie over het project ‘COVID-19 verandert werk’ en,