Lees verder
Na ruim 14 jaar neemt Karin Verkleij, beleidsondersteuner Kwaliteit, deze week afscheid van de NVLF. Per 1 februari start zij haar nieuwe baan als stafmedewerker bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

“Een belangrijk onderdeel van mijn werk was het beantwoorden van vragen van leden, zowel telefonisch als via de mail, en dan met name alle vragen op het gebied van kwaliteit, kwaliteitsinstrumenten, kwaliteitskringen/intercollegiaal overleg en het Kwaliteitsregister Paramedici”, vertelt Karin. “Daarnaast heb ik vanaf de start in 2007 de bijeenkomsten van de commissie vakinhoud en de lcv’ers genotuleerd. Ook heb ik heel wat jaren de ondersteuning van de NVLF Academy gedaan en ik heb meegewerkt aan diverse projecten door de jaren heen zoals organisatie van de KKB Kennisdag, herziening van de kwaliteitscriteria KP, districtsbijeenkomsten / zomertour. Des te leuker dat ik zaterdag 8 februari nog aanwezig mag zijn bij de KKB Kennisdag!”

“Ik kijk met veel voldoening terug op mijn periode bij de NVLF. Ik heb hier ontzettend veel geleerd. Die opgedane kennis en ervaring zal mij zeker van pas komen in mijn nieuwe uitdaging bij het KP die zo veel raakvlakken heeft met mijn werk bij de NVLF, maar dan paramedisch breed. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fijne contacten door de jaren heen en wie weet tot horens bij het KP.”

Op vrijdag 24 januari (ochtend) heeft Karin haar laatste werkdag op het bureau van de NVLF. Zoals zij hierboven zelf ook al laat weten is zij op 8 februari nog aanwezig bij de KKB Kennisdag om vragen van kkb’ers te beantwoorden.