Log in
Voor de een is het NVLF Jaarcongres hét moment om de vakkennis te verbreden en voor de ander een prima gelegenheid vakgenoten te ontmoeten en te spreken. Enthousiasme, plezier en bovenal het ‘samen zijn’ tekenden het jaarcongres van vrijdag 8 november.
Redactie

Kennis vergroten en materialen proberen

Kort spraken we met Bibiane Kortekaas en Gonneke Sargis. Twee collega’s uit één praktijk, die er samen een nuttige dag uit van maakten. Onafhankelijk van elkaar kozen ze ieder hun eigen programma. En toeval of niet, ze kozen drie dezelfde workshops. Het tekent hun aandachtsgebied en het verdiepen van kennis staat bij hen beiden bovenaan. Daarnaast zijn Gonneke en Bibiane erg te spreken over het Beursplein. Daar komen ze echt om nieuwe materialen te zien en te proberen. Sterker nog, dit jaar hebben ze gewacht met het bestellen van nieuwe materialen voor de praktijk tot aan het congres. Konden ze nog even op hun gemak de laatste snufjes en ideeën bekijken.

Persoonlijke ontwikkeling en inspirerend teamuitje

Bij het team van Angela Berting van Groenhuysen ouderenzorg zetten ze het jaarcongres in als teamuitje. Met zo’n zes collega’s kwam Angela voor het tweede achtereenvolgende jaar naar