Log in
Op woensdag 22 juni, van 19.00 tot 20.30 uur, organiseert de NVLF weer een inspiratiesessie. Het onderwerp van deze sessie is beeldbellen via een behandelplatform voor logopedie. Tijdens dit webinar geven Mieke Moerman en Guy Kessels een beter zicht op wat het platform is en wat het kan betekenen in jouw dagelijks werk.

Onze gasten zijn Mieke Moerman en Guy Kessels. Mieke  is bedenker en eigenaar van TelePHON.digital. Dit is webapplicatie voor (veilig) beeldbellen met een elektronisch dossier met handige agenda- en facturatiefunctie en een selectie van kant en klare methodes en hulpmiddelen.

Guy Kessels, hij is eigenaar van de logopediepraktijk Logopedica. Guy heeft meegewerkt aan een pilot van TelePHON.digital.     

TelePHON.digital is een voorbeeld van alle mogelijkheden die ehealth of hybride zorg te bieden heeft. Onder leiding van Yvonne Brookman (beleidsadviseur NVLF) bespreken de gasten de mogelijkheden, voor- en nadelen van ehealth of hybride zorg. Wat kan beeldbellen opleveren voor cliënt en logopedist? Zijn online behandelingen te combineren met fysieke behandelingen? En meer…

Deze webinar is geaccrediteerd