Lees verder

De leden van de NVLF oordelen verschillend over de communicatie en informatievoorziening door de vereniging. – zo bleek uit eerder onderzoek. Omdat de NVLF haar communicatie met de leden zo goed mogelijk wil afstemmen op jullie wensen en behoeften laten we een communicatieonderzoek uitvoeren.

Er is een wekelijkse nieuwsbrief, zes keer per jaar verschijnt het tijdschrift, op de website van de NVLF staat een enorme hoeveelheid informatie en we zijn actief op sociale media. Maar is dit wel waar jullie als leden behoefte aan hebben? Dat willen het bestuur en bureau graag te weten komen door middel van dit onderzoek.

Het onderzoek wordt verzorgd door bureau Noordam & De Vries. Donderdag 12 mei ontvangen jullie een e-mail van hen waarin je wordt uitgenodigd aan het onderzoek mee te doen. In die mail staat een link naar de vragenlijst van de online enquête.

Dit is dé kans om te laten weten hoe jullie de communicatie en informatievoorziening van de NVLF ervaren en ons te helpen deze te verbeteren.

Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie medewerking!

Polls en enquêtes van de NVLF

De NVLF zet momenteel vaker dan voorheen enquêtes uit. Dat heeft met name te maken met het uitwerken van de ambities voor 2027 en leggen we hier graag aan je uit.