Log in
Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Als je al tien jaar werkt als onderwijsondersteuner/logopedist kan het betekenen dat er ook flink wat veranderingen zijn in het werk dat je doet. Is de voorbeeldfunctiebeschrijving van jouw functie eigenlijk nog wel actueel?
Redactie

Daarom onderzoekt de FvOv samen met de andere vakbonden en de PO-Raad de komende periode of de functiebeschrijvingen moeten worden aangepast. Dit onderzoek is belangrijk voor de cao-onderhandelingen omdat de vakbonden en de PO-Raad graag meer inzicht willen krijgen in de veranderingen van de onderwijspraktijk.

Meedoen?

Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de functiebeschrijvingen? Dat kan door deel te nemen aan de bijeenkomsten die worden georganiseerd op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). De bijeenkomst voor logopedisten is op 24 januari tussen 14.00 en 16.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten word je uitgenodigd om in gesprek te gaan met een expert, samen met je vakgenoten.

Aanmelden

De bijeenkomsten worden georganiseerd bij het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Aanmelden kan nog tot en met donderdag 10 januari 2019 via dit aanmeldformulier. Op dit formulier moet ook worden aangegeven van welke