Lees verder

Met plezier, energiek en vitaal je werk kunnen blijven doen: dat is het idee van duurzame inzetbaarheid. Wat heb jij als medewerker in het primair onderwijs hiervoor nodig? 

Het Arbeidsmarktplatform PO, het expertisecentrum van en voor werknemers en werkgevers in het primair onderwijs, brengt in kaart wat schoolleiders, leraren, leraarondersteuners, onderwijsassistenten, intern begeleiders en andere medewerkers in het po nodig hebben om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Ben je werkzaam in het PO?
Vul dan deze vragenlijst in vóór 1 juni en draag bij aan effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid in jouw sector en jouw organisatie.

Ben je niet meer werkzaam in het PO?
Het Arbeidsmarktplatform PO, het expertisecentrum van en voor werknemers en werkgevers in het primair onderwijs gaat graag in gesprek met mensen die in het po hebben gewerkt om te horen wat er nodig is voor medewerkers in het po om duurzaam inzetbaar te zijn en blijven.

Voor een zo volledig mogelijk beeld zouden zij tijdens een online groepsgesprek graag in contact komen met:

  • mensen die in het PO hebben gewerkt, maar (om wat voor reden dan ook) zijn uitgevallen;
  • gepensioneerde PO-medewerkers.

De gesprekken dragen bij aan effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid in het primair onderwijs.

De online groepsgesprekken duren maximaal een uur en vinden plaats op:

  • 15 juni, 9:30 uur
  • 15 juni, 20:00 uur
  • 17 juni, 9:30 uur
  • 17 juni, 13:30 uur

Behoor jij tot de genoemde groepen? En wil je aan een van de gesprekken deelnemen? Vul dan vóór 1 juni deze korte vragenlijst in.