Lees verder

Wil jij eindelijk weer eens jouw collega-logopedisten in het echt ontmoeten en spreken in plaats via een beeldscherm? Dan is dit je kans! Op 20 september organiseert de NVLF i.s.m. het LOOL een bijzondere editie van de Zomertoer, namelijk het Zomertoer Logopedie Evenement.

Online bijeenkomsten hebben ons de afgelopen periode veel voordelen laten zien, maar als er iets was wat jullie (en het bureau en bestuur van de NVLF) misten was het het netwerken met collega’s. Dat bleek uit vrijwel alle evaluaties. Via een beeldscherm stap je immers toch minder makkelijk op iemand af!

Hier geeft de NVLF graag gehoor aan en daarom organiseren we voor het eerst in bijna tweeëneenhalf jaar weer een fysieke bijeenkomst. Het is de enige dit najaar, want omdat we niet weten wat het Coronavirus dit najaar gaat doen, is het NVLF jaarcongres opnieuw online.

Heb jij je al aangemeld voor het Zomertoer Logopedie Evenement?
Je bent op 20 september om 17.00 uur van harte welkom op de hogeschool bij jou in de buurt. In totaal nemen acht hogeschoollocaties deel aan het evenement. Na het programma op locatie schuif je aan voor een interactief online plenair programma. Het wordt een hele gevarieerde avond met uitdagende formule.  En eindelijk weer eens de mogelijkheid je collega’s gewoon te spreken. Dat wil je niet missen.


De toekomst van logopedie
Het thema dit jaar is: De Toekomst van logopedie. Een recent NVLF-ledenonderzoek leert dat leden zeer betrokken zijn bij de toekomst van logopedie. Ze zijn daarover niet altijd zorgeloos. Alle reden om het met elkaar te hebben over de inhoud van die toekomst.

Programma
Op een hogeschoollocatie in jouw regio word je bijgepraat over de ontwikkeling van de opleiding en krijg je de kans om collega’s en studenten weer eens echt te ontmoeten en te netwerken. Tijdens het online plenaire programma is er een keynote spreker, een presentatie van de nieuwe campagne ter profilering van het vak én de studie logopedie , een interview over het nieuwe beroepsprofiel en een panel dat de toekomst van logopedie bespreekt. Gedurende de avond kun je input geven en/of vragen stellen via je mobiele telefoon. Doe jij mee, we zijn benieuwd naar jouw mening?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De accreditatie is goedgekeurd voor 3 punten.

Meer informatie en/of aanmelden
Kijk hieronder per hogeschool voor de beschikbare invulling van het programma. Je kunt via onderstaande links meer lezen en je direct aanmelden:

HogeschoolInformatieDirect aanmelden
Hanzehogeschool GroningenLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Hogeschool Arnhem NijmegenLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Hogeschool RotterdamLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Hogeschool UtrechtLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Hogeschool Windesheim ZwolleLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Pro Education AmsterdamLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Windesheim AlmereLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF
Zuyd Hogeschool HeerlenLees meerMeld je direct aan via mijnNVLF

Tot 20 september!