Lees verder

Op vrijdag 25 november aanstaande ben je online welkom bij het NVLF Jaarcongres 2022 – Lang Leve(n) Logopedie.  Zoals jullie gewend zijn van voorgaande jaren staat deze dag weer helemaal in het teken van logopedie, met een afwisselend programma van dertig vakinhoudelijke sessies waarmee jij je kennis en visie kunt verrijken. De vakinhoudelijke sessies worden afgewisseld met onder andere een interessante keynote spreker over DNA onderzoek bij TOS en de uitreiking van de Logopedie Innovatieprijs voor studenten. Tussendoor zijn er voor deelnemers online ontmoetingsmogelijkheden met elkaar én leveranciers van logopedische materialen en diensten.


Speciaal voor studenten is er dit jaar een ‘studentenlijn’ in het programma opgenomen. Een selectie van sessies die goed aansluiten op de studie logopedie. Zodat zij optimaal kunnen profiteren van het programma-aanbod.


Elke deelnemer, die ingeschreven staat bij het KP, krijgt 5 accreditatiepunten voor deelname aan het congres. De meeste sessies zijn nog drie maanden terug te kijken, voor nog eens 1 accreditatiepunt per sessie.


Heb jij je al aangemeld?

Als lid van de NVLF heb je hiervoor een persoonlijke link per mail ontvangen. Niet ontvangen? Neem contact met ons op via congres@nvlf.nl.