Lees verder

Op vrijdag 26 november 2021 staat het NVLF Jaarcongres gepland. Onder het motto Logopedie gaat verder! worden verschillende toespraken en workshops aangeboden. Ook de verkiezing van de Innovatieprijs voor studenten Logopedie en de uitreiking van de Branco van Dantzig Onderscheiding voor logopedisten die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het vak vinden dit jaar weer plaats. Verder zijn er 24 exposanten en allerlei mogelijkheden voor netwerken en ontmoeting.

Net als vorig jaar wordt het congres volledig online aangeboden. Als je ons congres vorig jaar al hebt bijgewoond, weet je hoe het is. Ook online is het mogelijk jezelf te laten inspireren en informeren over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Je kunt kiezen uit 25 workshops en interactief deelnemen, ongeacht waar je bent – een laptop of computer met internet is voldoende. Je krijgt 6 accreditatiepunten voor je deelname aan de dag. Wanneer je opnames van de overige workshops later terugkijkt kun je daar nog 1 punt per opname bij optellen.

Controleer of je deze datum al in je agenda hebt gereserveerd.

Vrijdag 26 november 2021
Logopedie gaat verder – Online NVLF Jaarcongres
Online, thuis of op het werk

Rond 21 september krijg je een mail waarmee je je als lid van de NVLF voor een gereduceerd tarief kunt inschrijven als deelnemer aan het congres. Hou dus je mailbox in de gaten!