Lees verder

Logopedisten in het zuiden van het land opgelet: Heb jij een goed projectidee waarmee jij (samen met andere organisaties) bijdraagt aan hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare zorg? Dan kom je wellicht voor de VEZN (Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland) subsidie in aanmerking. Op 10 februari, 2 juni en 6 oktober biedt Robuust de gratis workshop ‘Succesvolle VEZN-subsidie schrijven’ aan om je op weg te helpen met de subsidieaanvraag.  

Datum: 10 februari, 2 juni en 6 oktober 2022  

Tijd: 13.30 – 16. 30 uur  

Locatie: online of op locatie in Eindhoven  

Voor wie: professionals in de eerstelijnszorg werkzaam in Zuid-Nederland (werkgebied Robuust: Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een klein deel van de provincie Gelderland).  

Gratis  

Meer informatie en aanmelden 

Hulp bij aanvraag  

Hoe zorg je er nou voor dat jouw VEZN-subsidieaanvraag van begin tot eind klopt? Dat hij voldoet aan alle eisen van de subsidieverstrekker? Waar moet je dan op letten en hoe pak je dat aan? In de workshop ‘Succesvolle VEZN subsidieaanvraag schrijven’ van Robuust krijg je concrete handvatten en loop je met een goede basis de deur uit om jouw subsidieaanvraag te kunnen doen. Je gaat namelijk met je eigen plan of idee aan de slag.  

Wat is VEZN?  

VEZN staat voor Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland en is bedoeld voor innovatieve projecten die bijdragen aan een toekomstbestendige eerstelijnszorg. Bijvoorbeeld projecten die multidisciplinaire samenwerkingen in de eerstelijnszorg stimuleren. Door zorginnovaties en nieuwe ontwikkelingen kan de zorg nu en in de toekomst toegankelijk en betaalbaar blijven.