Log in
Na de verbouwing van het NVLF-kantoor hebben we kantoormeubilair over. Deze bieden we graag kosteloos aan jullie aan. Interesse? Lees hier hoe je er een kunt bemachtigen.
Redactie

De verbouwing van het kantoor van de NVLF is inmiddels afgerond. De cursus-/vergaderzaal bevindt zich nu voorin de ruimte zodat deelnemers aan een cursus of training niet langer door de werkruimte hoeven te lopen. De beamer is vervangen door een e-screen voorzien van een camera. Hiermee kunnen we onder andere webinars geven.

Voordat de verbouwing van start ging is er uiteraard drastisch opgeruimd. Er zijn vele kilo’s papier in de papierbak verdwenen. Niet alleen uit het archief, maar ook uit de kasten die in de werkruimte stonden. Bijna alle informatie is immers digitaal beschikbaar. Daarom hebben we nu meubilair over.

Het gaat om 10 ‘hoge’ kasten (120 cm breed, 145 cm hoog en 45 cm diep) en 5 ‘lage’ kasten (120 cm breed, 120 cm hoog en 45 cm diep). Ook hebben we een tijdschriftenkast (195 cm hoog, 97 cm breed en 35 cm diep) en een whiteboard van 1×2 meter in de aanbieding. Tot slot hebben we nog een robuuste tafel in