Lees verder
Na de verbouwing van het NVLF-kantoor hebben we kantoormeubilair over. Deze bieden we graag kosteloos aan jullie aan. Interesse? Lees hier hoe je er een kunt bemachtigen.
Redactie

De verbouwing van het kantoor van de NVLF is inmiddels afgerond. De cursus-/vergaderzaal bevindt zich nu voorin de ruimte zodat deelnemers aan een cursus of training niet langer door de werkruimte hoeven te lopen. De beamer is vervangen door een e-screen voorzien van een camera. Hiermee kunnen we onder andere webinars geven.

Voordat de verbouwing van start ging is er uiteraard drastisch opgeruimd. Er zijn vele kilo’s papier in de papierbak verdwenen. Niet alleen uit het archief, maar ook uit de kasten die in de werkruimte stonden. Bijna alle informatie is immers digitaal beschikbaar. Daarom hebben we nu meubilair over.

Het gaat om 10 ‘hoge’ kasten (120 cm breed, 145 cm hoog en 45 cm diep) en 5 ‘lage’ kasten (120 cm breed, 120 cm hoog en 45 cm diep). Ook hebben we een tijdschriftenkast (195 cm hoog, 97 cm breed en 35 cm diep) en een whiteboard van 1×2 meter in de aanbieding. Tot slot hebben we nog een robuuste tafel in de aanbieding (lengte 270 cm, breedte 97 cm, hoogte 78 cm).

Interesse?

Stuur een mail naar logopedie@nvlf.nl. In eerste instantie geven we per lid één kast. Wil je er liever meer? Dan nemen we contact met je op als er nog kasten beschikbaar zijn. Je moet het meubilair wel zelf doordeweeks komen ophalen in Woerden en op=op.

Puntjes op de i

Komende weken worden de puntjes op de i gezet. Die bestaan uit het aanschaffen van planten en tijdschriftenkasten voor ons eigen tijdschrift en de bladen van andere verenigingen en instanties. De spiegel in de garderobe en de klok in de cursusruimte moeten ook nog aan de muur.