Log in
Ben jij een logopedist die werkt met COVID-19 patiënten en doe je dit in goede samenwerking met andere betrokken disciplines, dan horen we dit graag van jou!

Elke patiënt goede en passende zorg bieden is normaliter al een uitdaging, maar bij COVID-19 patiënten misschien wel nog meer. Door het wisselende ziektebeeld is er geen pasklaar antwoord, al wordt momenteel hard gewerkt aan zowel een richtlijn voor revalidatie bij COVID-19 als een richtlijn voor de nazorg bij deze patiëntengroep.

 

Los van al deze mooie ontwikkelingen, willen we graag ook de praktijkinitiatieven in kaart brengen. Ben je aangesloten bij een nieuwe samenwerking of hebben jullie een bestaande samenwerking uitgebreid, dan horen we dat graag. Dit mag zuiver in de eerste lijn zijn, maar ook een samenwerking tussen de tweede en de eerste lijn.

 

Goede voorbeelden kunnen niet alleen je collega’s helpen, maar ook patiënten. Stuur daarom jouw samenwerkingsvoorbeeld naar ons, dat kan door te e-mailen naar logopedie@nvlf.nl onder vernoeming van ‘Paramedische samenwerking COVID-19’. Bij voorkeur ontvangen we voorbeelden waarbij meer dan twee disciplines