Log in
Herinner jij je de inspiratiesessie over gamification nog, waarin Rob Zwitserlood en Olivier Hokke vertelden wat gamification kan betekenen in jouw dagelijkse werk? Zij lieten toen ook Bouke Bouwt, de game die zij hebben ontwikkeld, zien. Deze game is nu beschikbaar voor logopedisten!

De game vloeit voort uit het project ZINNIG van de Hogeschool Utrecht. Onderdeel van dat project was om materiaal te ontwikkelen voor de behandeling van grammaticale problemen bij kinderen met TOS in de leeftijd van 7-10 jaar. Dat is de game Bouke Bouwt een Waanzinnige Wereld geworden.

De game is ontwikkeld in samenwerking met logopedisten, kinderen met TOS, de gamification experts van Game Tailors, HU-onderzoekers in samenwerking met UU, Koninklijke Auris Groep en de NVLF. Met het prijzengeld van de SIA RAAK Award 2020 kon de game doorontwikkeld en op de markt gebracht worden.

Meer informatie én een kortingscode vind je hier.

Gamification draagt bij aan de ambitie van de NVLF dat de logopedische zorg in 2027 hybride is ingericht, ofwel de optimale combinatie van