Lees verder

We zijn ook dit jaar weer op zoek naar logopedisten die we mogen fotograferen op de werkvloer. Deze keer in de regio Gelderland. Vorig jaar heeft een professionele fotograaf in opdracht van het bureau van de NVLF vier logopedisten gefotografeerd in de Randstad. Dat heeft mooie foto’s opgeleverd.
Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat. De foto’s die worden gemaakt, krijg je achteraf toegestuurd en kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld eigen website, sociale media, etc.

Wat is de achterliggende gedachte?
Ons doel met de NVLF communicatiemiddelen is niet alleen de leden, cliënten of stakeholders informeren, maar ook leden met de vereniging én elkaar verbinden. Wij willen daarom een zo’n breed en gevarieerd mogelijk beeld van de logopedisten en het vak neer zetten, zodat iedereen zichzelf daarin kan herkennen en verbonden voelt. Dat betekent dat we zoeken naar goede mix van logopedisten met verschillende culturele achtergronden, werkgebieden, aandachtgebieden en cliënten.

Hoe gaat het in zijn werk?
De foto’s worden door een professionele fotograaf gemaakt, Monique Kooijmans. Een sessie kost 45 tot 60 minuten. De fotosessie zal bestaan uit een aantal portretten van de logopedist en een paar in actie met een cliënt of cliënten. We willen vooral het werk van de logopedist vastleggen, dus cliënten die niet in beeld willen, kunnen we buiten beeld houden of vanaf de rug fotograferen. Een collega of familielid mag ook de rol van een cliënt spelen.

Verder willen we, zo mogelijk, de werkplek en de logopedische attributen vastleggen en misschien een groepsfoto’s maken van een interactie met collega’s, als zij in bespreking zijn bijvoorbeeld.

Doe je mee?
De fotosessies vinden plaats op 7 en 9 juni 2022. We willen in die twee dagen 6 tot 8 verschillende locaties in de regio Gelderland aan doen. Hieronder tref je een schema aan met data en tijden waarvoor jij je kunt inschrijven. Kun je s.v.p. voor 21 mei laten weten of/wanneer we bij jou foto’s mogen maken?

Dinsdag 7 juniDonderdag 9 juni
1. 10:00-11:00 u   5.  10:00-11:00 u
2. 11:30-12.30 u6. 11:30-12.30 u
3. 14:00-15:00 u7. 14:00-15:00 u
4. 15:30-16:30 u8. 15:30-16:30 u

Geef aan welke dag en dagdeel (1 t/m 8) we langs zouden kunnen komen. (N.B. Je kunt meer dan één dag en/of dagdeel opgeven.) Verder vernemen wij graag welke werkgebied je werkzaam bent en welke behandeling je op dat betreffende tijdstip geeft. Stuur deze informatie in een mail naar communicatie@nvlf.nl o.v.v. Fotografiesessies.

Uit alle aanmeldingen maken wij een afgewogen selectie. Je krijgt uiterlijk 30 mei te horen of en wanneer we langskomen. Voor vragen ben ik ondertussen bereikbaar per e-mail: i.vdbroek@nvlf.nl.