Log in
Dankzij de cursus ‘tijdwinst’ tijdens de Zomertoer Logopedie ga je naar huis met een koffer boordevol kennis en inspiratie om met plezier je werk te doen en met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Met praktische tips leer je wat er voor jou nodig is om effectiever en met meer plezier te werk te gaan.
Redactie

Plezier op je werk – En met een voldaan gevoel naar huis

De cursusleider helpt jou naar een effectieve werkweek. De grote effectiviteitsuitdagingen van deze tijd, meer prikkels, informatie, klantverwachtingen, administratie en verleidingen, maken het steeds lastiger om tijd over te houden. Wat zijn de precieze uitdagingen? Met dit inzicht leer je hoe je jezelf voorbereidt op deze uitdagingen.

Werkwensen

Meer plezier in je werk begint bij de wensen die je hebt. Wat wil je veranderen in de huidige situatie? Per wens wordt er gekeken naar de drie vormen van invloed: op welke manier oefen jij invloed uit op de wens? Hiermee werk je naar een praktische aanpak om te ontwikkelen en organiseren. Aan de hand van de tips beslis je welke nieuwe gewoonten je meeneemt.

Tot slot wordt er structuur gebracht in je werk en werkdag. Wat doet structuur met jouw productiviteit en voldoening? Het resultaat is direct merkbaar. Integreer administratie en andere ondersteunde taken,