Log in

Binnenkort zetten wij weer de enquête ‘Vacatures logopediepraktijken’ uit. De enquête wordt verstuurd naar NVLF-leden die als praktijkhouder werkzaam zijn (of zijn geweest) in de eerstelijn. We brengen hier sinds 2017 jaarlijks de vacatureproblematiek mee in kaart ten dienste van gesprekken met zorgverzekeraars en overheden.

Sinds enkele jaren kunnen de vacatures in de eerstelijnspraktijken nauwelijks of niet worden ingevuld. Als belangrijkste reden geven leden aan dat er geen evenwicht meer is tussen vakinhoudelijk werk en de administratieve belasting en er geen gepaste honorering tegenover staat. Om in kaart te brengen hoe groot het probleem is en in welke delen van Nederland dit probleem zich afspeelt, houdt de NVLF sinds 2017 jaarlijks deze enquête. De uitkomsten zal de vereniging meenemen in besprekingen met de zorgverzekeraars en overheden.

Hoe en wanneer is de enquête beschikbaar?
De enquête wordt aanstaande donderdag 1 oktober per mail verstuurd naar NVLF-leden die werkzaam zijn (of zijn geweest) in de eerstelijn als praktijkhouder.