Log in
De eerste Damsté-Terpstra Stimuleringsprijs werd uitgereikt aan Miriam Helsper en Yolande Kylstra voor hun boek 'Adembenemend'. Het Damsté-Terpstra Fonds helpt de bevordering van de kwaliteit van logopedische zorg.
Redactie

De prijs in het leven geroepen om logopedisten te stimuleren eigen initiatieven op het gebied van praktische en preventieve logopedie op te zetten. De Damsté-Terpstra Stimuleringsprijs wordt toegekend aan logopedisten die vanuit hun enthousiasme een praktisch logopedisch onderwerp onder de aandacht brengen.

Adembenemend

Adembenemend richt de aandacht, vanuit een breed perspectief, op de invloed van adem en spanning op onze manier van spreken. Oefeningen worden op hedendaagse wijze gepresenteerd via een QR code en de levendige voorbeelden uit de praktijk maken het boek toegankelijk voor een breed publiek. Miriam en Yolande willen door middel van het boek hun passie voor de relatie tussen adem, spanning en spreken met de lezer delen.

Het bestuur van het Damsté-Terpstra Fonds is daarom van mening dat Adembenemend de Damsté Terpstra Stimuleringsprijs 2019 verdient.

Meer over het boek