Log in
Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met de zorgverlener, online recepten vernieuwen of sporten met een trainings-app. Volgende week deelt de NVLF op Facebook net als vorig jaar een aantal ideeën op het gebied van digitale ondersteuning in de logopedie. We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën!

Veel Nederlanders weten nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom organiseren ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners van 27 januari t/m 1 februari 2020 de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Door heel Nederland worden zo veel mogelijk mensen met e-health in contact gebracht en worden mogelijkheden gedemonstreerd.

Organiseer een activiteit tijdens de e-healthweek!
Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op https://ehealthweek.net/.

Houd de Facebookpagina van de NVLF volgende week in de gaten en deel ook jouw ideeën daar!