Lees verder

Bij het runnen van je praktijk komt veel meer kijken dan alleen goede zorg verlenen. Je bent ook verantwoordelijk voor de continuïteit van je praktijk. Maar hoe bepaal je bijvoorbeeld de financiële gezondheid van je onderneming? Om je die inzichten te geven starten wij een pilot voor het vergelijken van je bedrijfsvoering. Profiteer nu van deelname met de eerste groep.

Qualizorg heeft het initiatief genomen om een instrument voor de logopedie te ontwikkelen waarbij je eenvoudig je bedrijfsvoering kunt vergelijken met soortgelijke praktijken. Met behulp van deze bedrijfsvoeringstool krijg je belangrijke inzichten op vlak van bijvoorbeeld omzet, kosten, personeelsbeleid, marketing en communicatie.

In een handomdraai vergelijk je je omzet en je resultaat/marge met andere praktijken. Je krijgt als het ware een kijkje in de keuken van andere praktijken en hoe dit alles zich daar verhoudt. Zo weet je precies hoe je ervoor staat, of je wel het maximale rendement behaalt en op welke aspecten je je bedrijfsvoering verder kunt verbeteren.

Naast inzichten biedt de tool je als ondernemer de mogelijkheid om met elkaar de dialoog aan te gaan en van elkaar te leren. Zo beschik je over waardevolle informatie én kennis om goede beslissingen te maken voor een gezonde logopediepraktijk.

Neem deel aan de pilot

Wij geloven dat dit instrument van grote waarde kan zijn voor jou als ondernemer. We zoeken daarom tien praktijken die deel willen nemen aan een pilot. De kosten voor deelname zijn voor ons. Daarbij krijg je extra begeleiding bij het invullen van de gegevens en bij de analyse. En voor de duidelijkheid, je hoeft geen klant te zijn van Qualizorg, want dit staat los van de PREM-bevraging.

Ben jij ook een ondernemende en gemotiveerde praktijkeigenaar die meer uit zijn bedrijfsvoering wil halen en aspecten waar verbetering mogelijk is dit jaar nog aanpakken? Doe dan mee! En het kost je niet veel tijd, maar ongeveer twee tot drie uur.

Als deelnemer mag je ook aansluiten bij de (online) bijeenkomst in december. Dit hoeft niet, maar is wel heel interessant voor je. In deze sessie kun je samen met collega’s leren van de uitkomsten en inzichten. Daarbij haken er experts aan die jou helpen en je meer leren over belangrijke zaken rondom bedrijfsvoering.

Meld je nu aan

De pilot start op 10 november 2020 en loopt tot en met 30 november 2020. Het aantal plaatsen om deel te nemen aan de pilot is beperkt. Er kunnen er helaas maar tien deelnemen. Schrijf je dus snel in. De kosten zijn voor ons. Je meldt je eenvoudig aan via de website van Qualiview.

Meer informatie over de Qualiview Bedrijfsvoeringstool

De bedrijfsvoeringstool is een initiatief van Qualizorg. De NVLF is nauw betrokken bij de ontwikkeling en vindt het belangrijk dat praktijken ermee aan de slag gaan. Wil je meer weten over dit instrument?

Kijk dan voor meer informatie op de website van Qualiview >