Log in

Bij het runnen van je praktijk komt veel meer kijken dan alleen goede zorg verlenen. Je bent ook verantwoordelijk voor de continuïteit van je praktijk. Maar hoe bepaal je bijvoorbeeld de financiële gezondheid van je onderneming? Om je die inzichten te geven starten wij een pilot voor het vergelijken van je bedrijfsvoering. Profiteer nu van deelname met de eerste groep.

Qualizorg heeft het initiatief genomen om een instrument voor de logopedie te ontwikkelen waarbij je eenvoudig je bedrijfsvoering kunt vergelijken met soortgelijke praktijken. Met behulp van deze bedrijfsvoeringstool krijg je belangrijke inzichten op vlak van bijvoorbeeld omzet, kosten, personeelsbeleid, marketing en communicatie.

In een handomdraai vergelijk je je omzet en je resultaat/marge met andere praktijken. Je krijgt als het ware een kijkje in de keuken van andere praktijken en hoe dit alles zich daar verhoudt. Zo weet je precies hoe je ervoor staat, of je wel het maximale rendement behaalt en op welke aspecten je je bedrijfsvoering