Lees verder
Vanaf nu beschikbaar: een digitale KP-sticker. Iedere paramedicus met een kwaliteitsregistratie kan zijn persoonlijke digitale KP-sticker gratis ophalen in 'Mijn KP'.
Redactie

De digitale KP-sticker is ontwikkeld naar aanleiding van de blijvende vraag naar de fysieke sticker die het KP in het verleden meegaf bij herregistratie. In de praktijk bleek echter dat de sticker in een verkeerde context kon worden gebruikt, omdat deze niet naamsgebonden was. Omdat de vraag naar de sticker blijft, heeft het KP het idee doorontwikkeld en in een nieuw jasje gestoken.

De digitale sticker sluit aan bij de oriëntatie van een cliënt die grotendeels via internet verloopt. De digitale sticker is te gebruiken in het stadium waarbij een cliënt online oriënteert en vormt een extra argument en/of bevestiging voor de cliënt om de keuze te laten vallen op jou als therapeut.

De digitale sticker is betrouwbaar en persoonlijk

De digitale sticker is persoonlijk en ‘realtime’. Op elk moment toont de sticker de naam en tot wanneer een kwaliteitsregistratie loopt doordat deze data direct wordt gehaald uit ons register.

Zichtbare erkenning

Tot slot blijft de digitale sticker, net als de oude sticker, een zichtbare erkenning voor een kwaliteitsgeregistreerde paramedicus. “Wees trots op wat je doet en laat het zien,” aldus het KP.

Hoe kan ik mijn digitale KP-sticker ophalen en gebruiken?

In de Mijn KP-omgeving vind je een HTML-code. Haal deze code op, verwerk deze in je website en de persoonlijke digitale sticker is zichtbaar op je site. Je kunt kiezen uit drie standaard formaten.
Indien de kwaliteitsregistratie verloopt wordt de sticker automatisch ongeldig en werkt de link naar de afbeelding niet meer.

Instructie voor het ophalen en gebruiken van de persoonlijke digitale KP-sticker:
• Log in op mijn KP
• Ga naar KP Digitale sticker
• Kies je formaat en kopieer de code
• Verwerk de code in je website*
*Het plaatsen van de digitale sticker kan door het insluiten van een HTML-code in je website, net zoals je bijvoorbeeld een Youtube-filmpje kan insluiten. Voor technische support over het insluiten van de digitale KP-sticker op je website adviseren we contact op te nemen met je eigen websitebeheerder.