Log in
Vanaf nu beschikbaar: een digitale KP-sticker. Iedere paramedicus met een kwaliteitsregistratie kan zijn persoonlijke digitale KP-sticker gratis ophalen in 'Mijn KP'.
Redactie

De digitale KP-sticker is ontwikkeld naar aanleiding van de blijvende vraag naar de fysieke sticker die het KP in het verleden meegaf bij herregistratie. In de praktijk bleek echter dat de sticker in een verkeerde context kon worden gebruikt, omdat deze niet naamsgebonden was. Omdat de vraag naar de sticker blijft, heeft het KP het idee doorontwikkeld en in een nieuw jasje gestoken.

De digitale sticker sluit aan bij de oriëntatie van een cliënt die grotendeels via internet verloopt. De digitale sticker is te gebruiken in het stadium waarbij een cliënt online oriënteert en vormt een extra argument en/of bevestiging voor de cliënt om de keuze te laten vallen op jou als therapeut.

De digitale sticker is betrouwbaar en persoonlijk

De digitale sticker is persoonlijk en ‘realtime’. Op elk moment toont de sticker de naam en tot wanneer een kwaliteitsregistratie loopt doordat deze data direct wordt gehaald uit ons register.

Zichtbare