Log in

DigiH is live! Dit landelijk zoek- en verwijssysteem voor eerstelijns zorgverleners en zorghulpwinkels stelt zich graag even aan je voor.

Met DigiH kan rechtstreeks of via een digitale verwijzing vanuit het EPD (van huisarts of medisch specialist) de juiste en (indien door de patiënt gewenst) dichtstbijzijnde DigiH-deelnemer gevonden worden. De juiste zorg op de juiste plek!

Waarom DigiH?
Anno 2021 blijkt het nog steeds lastig om de juiste eerstelijns zorg te vinden. Dit geldt voor zowel patiënten, hun mantelzorgers als voor artsen.

DigiH is toegankelijk voor alle eerstelijns zorgaanbieders; dus naast alle paramedici (logopedisten, diëtisten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, huidtherapeuten, podotherapeuten, fysiotherapeuten, psychologen en optometristen), ook bv (medisch) pedicures, pruikenmakers, medisch tatoeëerders en zorg(hulp)winkels.

DigiH is een intuïtieve, webbased zoekmachine voor patiënten en mantelzorgers. Zodra DigiH voldoende dekking heeft qua inschrijvingen gaat de Zorgzoeker open. Ook jij als logopedist bent zo zo direct en