Lees verder

Het ESLA European Congress of Speech and Language Therapy congres, georganiseerd door ESLA (European Speech and Language Therapy Association) vindt plaats van 26 tot en met 28 mei 2022 in Salzburg.

Er is nog voldoende tijd om een Engelstalig abstract in te dienen! We hebben de deadline voor het indienen van abstracts verlengd tot 15 oktober 2021.

Benut deze unieke kans om onderzoekresultaten, beroepsontwikkeling en (klinische) onderwijsprojecten te delen met een internationaal publiek van studenten logopedie, logopedisten, academici en onderzoekers. Via onderstaande link kun u uw abstract indienen:

https://eslacongress.eu/participation-submit-abstract/

Het 2022-congres is een hybride evenement en biedt deelnemers demogelijkheid om het live congres bij te wonen in de prachtige stad Salzburg, Oostenrijk, of om digitaal deel te nemen via ons online platform.

Het Engelstalige wetenschappelijke programma omvat keynote-presentaties van vooraanstaande onderzoekers op het gebied van spraak- en taaltherapie met internationale reputatie: prof. Wilhelm Frank, prof. Sharynne McLeod, prof. Pamela Enderby en assistent-professor Emilia Michou.

We plannen een uitgebreid programma van live en vooraf opgenomen mondelinge presentaties en posterpresentaties over een breed scala aan pediatrische en volwassen onderwerpen.

Het congres biedt daarnaast mogelijkheden om te netwerken met internationale collega’s, nieuwe verbindingen tot stand te brengen en te leren over de nieuwste ontwikkelingen en technologische oplossingen van onze industriële partners.

Om op de hoogte te blijven van onze congresplannen en de laatste aankondigingen, kunt u zich aanmelden voor de ESLA Congress-nieuwsbrief op deze webpagina https://eslacongress.eu/

Neem voor meer informatie of vragen over het congres contact op met: administration@eslacongress.eu (communicatie in het Engels).

We kijken uit naar uw abstract.

Jenta Sluijmers,
bestuurslid ESLA