Log in
Vorige week was het beurt aan Limburg en Flevoland. De bijeenkomst in Limburg was een inspirerende sessie. De drie uur vol informatie en uitwisseling van kennis en ideeën, vlogen gevoelsmatig voorbij.

Helaas kregen we voor de bijeenkomst van Flevoland te weinig aanmeldingen en hebben wij moeten besluiten om die bijeenkomst te annuleren. Een te laag aantal deelnemers doet geen recht aan de inhoud van het programma, de sprekers en de deelnemers.

Deze bijeenkomst was in samenwerking met de opleiding logopedie Windesheim Almere. Zij deelt graag op welke wijze interdisciplinaire samenwerking verweven wordt in het onderwijs. De presentatie van de opleiding Logopedie van Windesheim Almere wordt digitaal beschikbaar gesteld. Deze wordt op de Zomertoer webpagina geplaatst.

De Zomertoer reist dit jaar online langs de districten. Elk Zomertoerprogramma duurt drie uur. Het eerste uur worden de deelnemers toegesproken door het NVLF-bestuur en ledenraad. Het tweede uur neemt de plaatselijk opleiding Logopedie voor haar rekening en het laatste uur is het