Log in
De zomervakantie komt voor velen van ons in zicht. Door corona misschien niet helemaal wat we gewend zijn, maar misschien wel even tijd voor een break. We vertellen jullie graag wat er komende zomermaanden bij de NVLF op de agenda staat.

• KP criteria 2020-2025 
Woensdag 1 juli wordt de nieuwe set kwaliteitscriteria 2020-2025  gepubliceerd op de website van de NVLF. De criteria zijn vorig jaar zomer door het KP bestuur vastgesteld. Sindsdien heeft iedere paramedische beroepsvereniging afgelopen maanden deze nieuwe set geaccordeerd en er zijn per deskundigheid bevorderende activiteit concrete voorbeelden uitgewerkt om de criteria te verduidelijken.

Op dinsdag 15 september organiseert de NVLF in samenwerking met het Kwaliteitsregister Paramedici een webinar waarin Yvonne Brookman van de NVLF en Karin Verkleij van het KP jullie vragen over de nieuwe kwaliteitscriteria beantwoorden. Hoe je jouw vragen kunt insturen lees je binnenkort in de NVLF nieuwsbrief.

• Herziene richtlijn stotteren
Ook vanaf woensdag 1 juli beschikbaar: de herziene Richtlijn Stotteren bij kinderen, adolescenten en volwassenen. De werkgroep werkt op dit moment aan het implementatieplan, waaronder de kennisoverdracht en een toegankelijke online versie van de richtlijn.

• NVLF Platform
Een plek waar cliënten, leden en de vereniging samenkomen: het nieuwe platform. De