Lees verder
Vrijdag 8 juli begint voor de eerste regio de zomervakantie. Wat kun je de komende periode van de NVLF verwachten?

Telefonische bereikbaarheid

Vanaf maandag 4 juli is het bureau van de NVLF elke werkdag telefonisch bereikbaar vanaf 08:30 tot 15:00 uur. We blijven uiteraard ook na 15:00 uur bereikbaar via ons e-mailadres logopedie@nvlf.nl. Let op: deze aangepaste tijden zijn blijvend.

Op donderdag 21 juli en donderdag 28 juli is de NVLF niet telefonisch bereikbaar.

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief verschijnt tussen half juli en half augustus één keer in de twee weken in plaats van wekelijks. Dat betekent dat je op dinsdag 26 juli en dinsdag 9 augustus geen nieuwsbrief ontvangt.

Werkzaamheden

Doordat onze website van 24 op 25 juli op een andere server overgaat, kan het voorkomen dat je daar als bezoeker wat problemen van ondervindt. We proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

Sneak preview

Zomervakantie betekent niet dat er stilgezeten wordt op het bureau van de NVLF. Er worden namelijk al de nodige voorbereidingen getroffen voor het najaar én zelfs al voor 2023:

  • In september worden namelijk de resultaten van de enquête over samenwerking met jullie gedeeld. Er zijn uiteindelijk meer dan 500 reacties binnengekomen. Deze worden komende tijd geanalyseerd en in september gepubliceerd op NVLF.nl en in de nieuwsbrief.
  • Ook de resultaten van het communicatieonderzoek dat dit voorjaar is gehouden onder de leden van de NVLF worden komende maanden doorgenomen en in september met jullie gedeeld.
  • Op de laatste dag van de zomer, dinsdag 20 september, organiseren de NVLF en de samenwerkende hogescholen de Zomertoer 2022. Dit jaar is dat een unieke combinatie van een fysieke bijeenkomst en online programma, waar de toekomst van de logopedie centraal staat. Je kunt je nog altijd aanmelden via www.nvlf.nl/zomertoer2022. Hier vind je ook meer informatie over het programma van de avond.
  • De website voor het online NVLF jaarcongres wordt komende tijd ook steeds verder gevuld. Wil je weten wat voor inhoudelijke sessies je kan verwachten op 25 november? Neem dan alvast een kijkje op: https://www.langlevenlogopedie.nl/
  • Ook gaan de ledenraad, het bestuur en het bureau van de NVLF an de slag met de eerste plannen voor 2023, ofwel het jaarplan 2023.

We wensen jullie een mooie zomer!