Lees verder

De community bestaat in september twee jaar. Achter de schermen zijn we voortdurend bezig om deze bijzondere online gemeenschap van logopedisten uit te breiden. In mei hebben ruim 1000 studentleden toegang gekregen tot de community. Binnenkort verwelkomen we weer nieuwe leden.

Alle resterende kwaliteitskringen krijgen vanaf 12 september toegang tot de community. Daarmee zijn ruim 6000 leden op een of andere manier vertegenwoordigd. Daarnaast hebben ook speciale werkgroepen een plekje gekregen op de community, zoals de logopedisten VG Zorg en de docentleden logopedie.

Er vindt momenteel veel informatie uitwisseling plaats binnen de groepen. De community biedt de mogelijkheid om documenten op te slaan. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Maar er is nog veel meer mogelijk binnen de community. Je kunt netwerken en informatie delen met alle leden van de community.

Maandag 12 september zullen we in een extra nieuwsbrief alle kwaliteitskringbegeleiders hiervan nog eens op de hoogte brengen met een duidelijke instructie over de community.

Winactie community
Vanaf 12 september t/m 18 november geeft het NVLF Bureau elke week een Dopper weg voor het meest relevante/opvallende of interessante bericht op de algemene tijdlijn. Heb je een wetenswaardig, aan logopedie gerelateerd, boek gelezen, een webinar of cursus gevolg laat het je collega’s weten via de community. Deel een overpeinzing, wijs hen op een interessante website of stel een vraag. Met één bericht kun je potentieel 6000 collega’s bereiken.