Lees verder

Een leven lang logopedie

Op 6 maart is het de Europese Dag van de Logopedie. In de week voorafgaand aan deze dag, die dit jaar op zondag valt, vragen we aandacht voor ons mooie vak en haar gepassioneerde beoefenaars.
Het thema van de Dag van de Logopedie is dit jaar: Een leven lang logopedie. Met dit thema willen we benadrukken hoe breed en belangrijk het vak is en dat een logopedist in iedere levensfase mensen adviseert en begeleidt.

Wil jij ook aandacht besteden aan de Dag van de Logopedie in jouw praktijk of op je werk?
Via onderstaande toolkit krijg je van ons al het materiaal dat je nodig hebt: een poster, verschillende banners voor sociale media en je email en een persbericht.

Toolkit
Persbericht b.v. lokale en regionale media
Logo Dag van de Logopedie
A3 printposter
• Verschillende formaten banners t.b.v. sociale media
Banner evenement 1920×1080 px
Banner Facebook 820×312 px
Banner Facebook 1200×630 px
Banner LinkedIn 1536×768 px
Banner LinkedIn 1584×396 px
Banner Website 1920×500 px
• Handtekeningbanner t.b.v. e-mailberichten
E-mail 600×100 px
E-mail 600×150 px
E-mail 600×250 px

Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken, als het past binnen het thema van de Dag van de Logopedie, het materiaal onaangepast blijft en niet commercieel gebruikt wordt.

Waarom ben jij logopedist?
In aanloop naar én op de Dag van de Logopedie willen we graag zo veel mogelijk inspirerende verhalen van logopedisten delen. Dit zullen we doen via de website logopedie.nl en sociale media; Facebook en Instagram.
Waarom ben jij logopedist? Wat is jouw drijfveer, waar ligt je passie, waarom sta jij elke dag weer klaar om cliënten te behandelen? Op welke momenten of bij welke cliënten ben jij extra trots op wat je doet?
Deel het met ons!
Stuur jouw verhaal vóór maandag 28 februari naar communicatie@nvlf.nl o.v.v. Dag van de Logopedie. Houd het kort, gebruik max. 100 woorden.