Log in

Op 1 november start Vecozo met het controleren van IP-adressen van systeemcertificaten. Het doel van deze registratie is het verder verhogen van de veiligheid van systeemcertificaten. Tijdige en volledige registratie van de IP-adressen is belangrijk om de toegang tot de Vecozo-diensten per 1 november te behouden. 
 
Op dit moment heeft zo’n 80% van de Vecozo-gebruikers het IP-adres geregistreerd. Helaas is een gedeelte hiervan onjuist geregistreerd. Vecozo heeft daarom de controle van de IP-adressen tijdelijk uitgesteld. Op 1 november 2021 start Vecozo-definitief met het controleren van de IP-adressen waarmee een systeemgebruiker bij ons aanklopt. 
 
Waarom registreren? 
Het doel van deze registratie is het verder verhogen van de veiligheid van systeemcertificaten. Tijdige en volledige registratie van de IP-adressen is belangrijk om de toegang tot de Vecozo-diensten per 1 november te behouden. In de afgelopen maanden zijn de contactpersonen van de aangesloten partijen veelvuldig geïnformeerd. Vecozo blijft tot 1 november via verschillende reminders aandacht voor vragen