Lees verder

Vandaag, dinsdag 31 mei 2022, lanceren we de congressite van het NVLF Jaarcongres 2022: www.langlevenlogopedie.nl.  Hier vind je in aanloop naar het congres informatie over bijvoorbeeld de organisatie, het programma, de sprekers en de Leveranciers Logopedie. We vullen de site regelmatig aan met nieuwe informatie, dus houd de site in de gaten voor updates.

Op vrijdag 25 november 2022 organiseren we weer het NVLF Jaarcongres, online. Eén dag die helemaal in het teken staat van logopedie. Het zal ook dit jaar weer een afwisselend programma worden met plenaire  en inhoudelijke sessies. Deze worden afgewisseld met een spreker van buiten en de uitreiking van de Logopedie Innovatieprijs. Tussendoor zijn er voor deelnemers online ontmoetingsmogelijkheden met elkaar én leveranciers van logopedische materialen en diensten.

Feestelijk tintje

De NVLF viert haar 95-jarig bestaan, nog maar één lustrum verwijderd van het eeuwfeest. We blikken terug, maar kijken zeker ook vooruit. We bouwen voort op het verleden met nieuwe inzichten en mogelijkheden. Zo kunnen we cliënten en patiënten ook in de toekomst helpen en begeleiden.

Het thema van het jaarcongres 2022 is Lang Leve(n) Logopedie. Dat is niet alleen vanwege het 95-jarig bestaan, maar ook om de betekenis van het vakgebied uit te dragen. En om te onderstrepen dat de logopedist mensen in iedere levensfase ondersteunt en adviseert. Bovendien maken we duidelijk dat het belangrijk is je een leven lang te blijven ontwikkelen.

Neem vlug een kijkje op www.langlevenlogopedie.nl.