Log in
De eerste bijeenkomst van de studentenraad van 2019 vond maandag 11 maart plaatst. Tijdens dit overleg tussen de studentenraadsleden en het bureau van de NVLF zijn weer veel nieuwe inzichten opgedaan.
Redactie

Belangrijk onderwerp was logopedie en ondernemerschap. De studenten krijgen vanuit hun opleiding al het een en ander mee over ondernemen. Bij de ene school gebeurt dat al vanaf jaar een, bij andere wordt het aangeboden in de vorm van eendaagse training of een minor. De studenten geven aan dat het juist nu, en niet alleen voor praktijkhouders, belangrijk is voor de logopedist om ondernemend te zijn. De NVLF gaat kijken hoe daar meer invulling aan te geven naar de leden toe.

De studentenraad blijven graag op de hoogte van het vakgebied, maar vinden de nieuwsbrief vaak te lang om volledig te lezen. Ze zijn enthousiast over het idee om nieuwsartikelen los te delen via de social mediakanalen van de NVLF. De nieuwsbrief brengt elke dinsdag deze artikelen samen. Zo kunnen leden op meerdere manieren de kennis tot zich nemen.

De studenten gaven aan hun rol als ambassadeur graag te willen invullen. Dit gaan wij faciliteren door korte biografieën en