Lees verder

Graag delen we de ingezonden berichten tbv de Organisatiegraad Paramedische Zorg:

Financiële hulp voor samenwerken
Naast een drukke agenda of andere verplichtingen vraagt samenwerken in de regio om extra inspanning van bestuurders. Het programma Organisatiegraad biedt daarvoor tijdelijke financiële ondersteuning aan. De kernteams van de regio’s die deelnemen aan het programma kunnen deze ondersteuning aanvragen. Het is een voorziening die je gebruikt voor het uitvoeren van een plan van aanpak of bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten, de kosten van communicatie of inhuur van externe expertise. Naast deze financiering is het mogelijk om een vergoeding aan te vragen voor gemaakte notariskosten. Alle informatie staat op het platform Samen sterk in de regio, het platform voor paramedici.

Kijk ernaar, het is zonde als je het niet doet! https://ppn-social.embracecloud.nl/umbraco/organisatiegraad/financiering/ of https://www.organisatiegraad.nl/financiele-ondersteuning-voor-deelnemers-programma-organisatiegraad/

—-

Bericht over de trainingen

De eerste reacties op de (kosteloze) trainingen van het programma Organisatiegraad zijn heel erg positief. Inmiddels is de tweedaagse training Projectmanagement afgerond, volgden bestuurders de eerste sessie van de training Samenwerken en komt de tweede ronde van de Masterclass communicatie er ook weer aan.

En het goede nieuws is: voor alle trainingen hebben we nieuwe datums ingepland. Er is nog plek en ze staan allemaal in de agenda van het platform Samen sterk in de regio https://ppn-social.embracecloud.nl/umbraco/agenda/ (heb je je al aangemeld voor het platform?) of op deze website https://www.organisatiegraad.nl/trainingen/. Schrijf je in, dat kan ook als jouw regio niet deelneemt aan het programma!