Lees verder

Het NVLF Jaarcongres gaat binnenkort weer beginnen. Om alvast in de stemming te komen willen we de weken voorafgaand aan het congres een aantal workshops introduceren. In de derde ‘workshop’ ronde kun je je onder andere aanmelden voor:

Audiologie meets logopedie
Verbeter de spraakverstaanbaarheid voor slechthorenden met het Frontrow Juno-systeem, zonder je stem te forceren.

Door: Karin van den Berg
Salesmanager Hoorexpert, logopedist en audicien

En Per Gisolf
CEO Hoorexpert, met dochterondernemingen HearSolutions en Audioropa gespecialiseerde onderneming op het gebied van hoorhulpmiddelen, werkplekaanpassingen en toegankelijkheid van gebouwen.

Uitwisseling wetenschappelijk onderzoek en logopedisten
Deze workshop is bedoeld voor onderzoekers (masterstudenten, promovendi, docent-onderzoekers en senior onderzoekers) en iedereen die interesse heeft. Bijvoorbeeld als je benieuwd bent naar onderzoeksresultaten of zelf wetenschappelijk onderzoek wil gaan doen.

Door: Yvonne van Zaalen
Associate lector Health Innovations & Technology bij Fontys Hogeschool. Lid Wetenschapsraad NVLF

Mini-KIDS
Mini-KIDS is een therapieconcept voor kleuters die zich bewust worden van hun stotteren en die daardoor proberen om niet te stotteren: ze vertonen emotionele en cognitieve reacties.

Door: Veerle Waelkens
Docent aan de Arteveldehogeschool te Gent (België). Behandelt stotteren, broddelen, spreekangst en complexe spraakstoornissen.

Online afasietherapie
In de workshop leer je het theoretisch kader en de uitgangspunten van Afasietherapie.nl van Logoclicks om verantwoord personen met afasie, op afstand en als aanvulling op de bestaande therapie, effectief en zelfstandig te laten oefenen.

Door: Roos Ruiter
Logopedist bij het Afasiecentrum In Hoorn. Trainer bij Afasietherapie.nl van Logoclicks.

Vind je een van deze workshops interessant? Schrijf je dan nu in want de aanmeldingen gaan snel (niet alle workshops zijn onbeperkt toegankelijk). Gebruik voor aanmelden de link die onlangs in je mail hebt ontvangen.

Lees hier over de eerste workshopronde.

Lees hier over de tweede workshopronde.