Lees verder

Heb jij kennis van het zorglandschap en wil jij de belangen van de logopedisten hierin behartigen, dan ben je bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) aan het goede adres. De NVLF is de beroepsorganisatie van en voor logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.600 leden en zijn gevestigd in Woerden. Daar werken we met veertien medewerkers nauw met elkaar samen. Onze kernwaarden, deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend, spelen hierin voor ons de hoofdrol.

Vanwege de tijdelijke afwezigheid van een collega zoekt het bureau van de NVLF een beleidsadviseur voor 1 jaar, bij voorkeur van oktober 2023 tot en met september 2024.

Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur bij de NVLF ondersteun je het bestuur en de leden bij de realisatie van de door de vereniging gestelde doelen.
Jouw werkzaamheden betreffen ondersteuning bij het ontwikkelen van richtlijnen, waarbij je de vereniging in verschillende stuur- en werkgroepen vertegenwoordigt. Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid en werkt samen met andere organisaties om de positie van de logopedist te versterken.
Daarnaast ben je betrokken bij het Kwaliteitsregister Paramedici, bij verschillende commissies en diverse projecten rondom innovatie en samenwerking binnen de logopedie en paramedische zorg.

We vinden het belangrijk dat je creatief bent, buiten de lijntjes wilt en kunt kleuren en positief bent ingesteld. Wij werken met grote regelmaat projectmatig, waarbij je projectleider of projectmedewerker kunt zijn. Je werkt samen binnen én buiten de vereniging met als belangrijkste doel: onze leden op alle vlakken ondersteunen bij het bieden van kwalitatief hoogstaande logopedische zorg.

Wie ben jij?

  • Naast HBO+ werk- en denkniveau beschik je over voldoende relevante ervaring binnen de zorg of met beleidstaken om de bovenstaande vraagstukken zelfstandig ter hand te nemen;
  • Je bent proactief en kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken;
  • Je bent analytisch en besluitvaardig;
  • Je schrijft makkelijk;
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten;
  • Je kunt diverse invalshoeken en belangen afwegen en verbinden met elkaar.


Wat bieden wij?
Een contract van 32 uur per week. Je krijgt een contract voor een jaar aangeboden. Salariëring is volgens de salarisschalen van Cao Sociaal werk, schaal 11, bruto € 3.764,- tot max 5.845,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Deels thuiswerken is goed mogelijk en wordt gefaciliteerd.


Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 15 augustus 2023 jouw motivatie en CV naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl.  Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of 06-45 182 852.
De gesprekken vinden eind augustus en begin september plaats.