Log in
Hoe staat jouw praktijk ervoor op het gebied van kostenbesparing en beloning van medewerkers? Na een succesvolle pilot is de NVLF weer gestart met de praktijkcheck die praktijkhouders inzicht geeft in hun bedrijfsvoering.

Eind vorig jaar heeft een pilot met een praktijkcheck plaatsgevonden. Hiervoor werd samengewerkt met de financieel adviseurs van BonnierVeraa. Uiteindelijk hebben zes praktijken meegedaan aan deze pilot en alle deelnemers waren enthousiast. Onder andere omdat zij veel nuttige informatie over hun praktijk kregen tijdens het gesprek met adviseur Kai van Breevaart. Met deze informatie en inzichten zijn zij vervolgens aan de slag gegaan. De praktijkcheck maakt het ook mogelijk de informatie over jouw praktijk te vergelijken met andere praktijken (benchmark), een behoefte die veel deelnemers hadden.
Vanwege de enthousiaste reacties wordt deze praktijkcheck in 2022 aan meer praktijken (met maximaal 10 medewerkers) aangeboden. Vanaf april kunnen vier praktijken per maand een praktijkscan laten uitvoeren.


Kai noemt de praktijkscan een ‘APK voor jouw praktijk’: je krijgt inzicht in jouw bedrijfsvoering. Dat klinkt heel zakelijk, maar het houdt in dat er met name wordt gekeken naar kostenbesparing