Log in
Zorg ervoor dat het face-to-face contact met jouw cliënten veilig en volgens de richtlijnen verloopt wanneer zij een afspraak hebben in de praktijk door dit instructiefilmpje met hen te delen. De instructie is beschikbaar in zes talen.

Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn face-to-face behandelingen sinds vorige maand weer voorzichtig mogelijk. Met de nodige voorzorgsmaatregelen om besmetting te voorkomen, kunnen de logopedisten weer cliënten  in de praktijk ontvangen. Dit gebeurt onder andere omstandigheden dan normaal. Om het in goede banen te leiden heeft de NVLF op verzoek van een aantal leden een animatie gemaakt met een instructie voor cliënten.

Zes talen

Het filmpje is ondertiteld in zes talen, t.w. Nederlands, Engels, Pools, Arabisch, Turks en Berbers. Op Berbers na kun je deze selecteren in de animatie zelf. Voor de versie in het Berbers is er een aparte link. Je kunt de gewenste ondertiteling selecteren door op het radertje rechtsonder in het afspeelscherm van YouTube te klikken.