Lees verder
Omdat het belangrijk is dat de NVLF over actuele werk- en persoonsgegevens van haar leden beschikt, ontvang je deze week een e-mail waarin we je vragen jouw gegevens te controleren en te actualiseren.
Redactie

Waarom is dit belangrijk?

Actuele persoons- en werkgegevens van onze leden zijn belangrijk, onder andere om gerichte informatie te kunnen versturen. Bijvoorbeeld over het resultaat van cao onderhandelingen, een reorganisatie in jouw instelling of om erop te wijzen dat een deel van de contributie met jouw werkgever te verrekenen is.

Nieuw: accreditatiepunten lidmaatschap en deelname kwaliteitskring

Vanaf 1 januari 2019 krijgen alle leden van de NVLF jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap bij de NVLF, en twee punten voor deelname aan een kwaliteitskring. Als jouw werk- en persoonsgegevens bij de NVLF kloppen en jouw KP-nummer bij ons bekend is, worden deze geaccrediteerde punten uiterlijk eind maart 2019 automatisch door de NVLF in jouw digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Paramedici bijgeschreven. Controleer je gegevens dus goed en vul uw KP-nummer in als deze nog niet bekend is.

AGB code en BRIN nummer

Als je over een AGB code beschikt, dan wil de NVLF deze ook graag weten. Door het opvragen van de AGB code kan de NVLF gegevens met Vektis uitwisselen. Denk hierbij vooral aan de NVLF-registers. Door de koppeling met Vektis hoeft u straks niet meer de registraties en herregistraties in één van de NVLF-registers aan Vektis en de zorgverzekeraars door te geven.

Als je in het onderwijs werkt is het handig dat de NVLF het BRIN nummer van de school kent, zodat wij gerichte informatie kunnen sturen als er bijvoorbeeld sprake is van een reorganisatie of een fusie. Werk je op meerdere locaties? Geef dan ook meerdere BRIN nummers aan ons door.

Dus hou je mailbox in de gaten! Deze week ontvang je per mail de uitnodiging om jouw gegevens te controleren en te actualiseren.