Log in
Al een aantal jaren verzorgt de NVLF een gastcollege voor de vierdejaarsstudenten logopedie om hen voor te bereiden op wat hen te wachten staat als ze straks zijn afgestudeerd en aan de slag gaan als logopedist. Zo komen ze bijvoorbeeld meer te weten over solliciteren, de kwaliteitsregistratie en de verschillen tussen het werken in de verschillende werkvelden.

Nu de (fysieke) gastcolleges op de hogescholen door de coronacrisis niet door kunnen gaan, organiseren we een webinar om hen toch te kunnen laten weten waar ze op moeten letten als ze zich straks gaat oriënteren op de arbeidsmarkt en in gesprek gaan met potentiële werkgevers.

Dit webinar wordt gehouden op woensdag 27 mei om 19.00 uur. Naast alle informatie die we delen is het ook mogelijk om (via de chat) vragen te stellen. Mochten we er niet aan toe komen alle vragen tijdens dit online college te beantwoorden, dan zetten we de vragen die niet aan bod zijn gekomen, inclusief antwoord, na afloop online.

Wil je aan dit webinar deelnemen? Meld je dan aan via deze link.
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke link in je mailbox waarmee je de webinar volgende week woensdag kunt bekijken.